Thermo Fisher Scientific™

Namizni analizatorji Indiko in Indiko Plus so visoko integrirani in popolnoma avtomatizirani sistemi za teste klinične kemije, elektrolitov in specifičnih proteinov, TDM, DAT, toksikologijo in vsebujejo tudi uporabniško nastavljive aplikacije. Izjemno majhne količine vzorcev in reagentov omogočajo tudi izjemno nizke stroške obratovanja. Avtomatično redčenje reagentov in vzorcev omogoča minimalno poseganje in preprosto upravljanje. Uporabniško prijazna programska oprema omogoča resnično učinkovitost pri delu.

Več o analizatorjih Indiko in Indiko plus lahko preberete v brošuri ali na uradni spletni strani.

Ponudba reagentov

Drugs of Abuse Testing Immunosuppressant Drug Monitoring Therapeutic Drug Monitoring

V ponudbi imamo širok nabor reagentov proizvajalca Thermo Fisher Scientific™. Več si lahko ogledate na spletni strani.

MAS™ kontrole in programska oprema LabLink xL: MAS™ kontrole proizvajalca Thermo Scientific™, skupaj z njihovo LabLink xL programsko opremo, pomagajo pri optimizaciji kontrole kakovosti ter pripomorejo k večji produktivnosti in učinkovitosti v laboratoriju. Več si lahko preberete tukaj.

Katalog MAS™ Brošura LabLink xL

Acrometrix™ kontrole: Acrometrix™ kontrole proizvajalca Thermo Scientific™ so del njihovih visokokakovostnih molekularnih izdelkov. Vključujejo kontrole in validacijske panele, ki pomagajo pri implementaciji in nadzoru reagentov v kliničnih in raziskovalnih laboratorijih. Več si lahko preberete tukaj in v brošuri.

SARS-CoV-2 kontrole: Izboljšajte svoje raziskave in klinične rezultate o SARS-CoV-2 z obsežnim portfeljem za nadzor kakovosti. Potrdite in spremljajte rezultate svojih SARS-CoV-2 testov z molekularnimi in serološkimi kontrolami Thermo Scientific™ z neodvisnimi kontrolami kakovosti AcroMetrix™ in MAS™. Več o tem na spletni strani in v katalogih AcroMetrix™ – prvi in drugi.